Lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva la un pas de reziliere

0
154

Autostrada

Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva este la un pas de reziliere, lucrarea este 80% gata dar nu este interes pentru a fi finalizata asta ar fi parerea mee, de ce pentru ca in zona de Nord-Vest a Romaniei nu este interes din partea capitalei ca sa va mai dam un exemplu aveti Autostrada Transilvaniei unde cei de la Bechtel s-au umplut de bani si au plecat, ei faceau mai multi bani daca stateau decat sa munceasca.

Oficialii Pro Infrastructura au zis: „problemele invocate de cei din CNAIR pentru lotul 3 sunt fie afirmaţii mincinoase, fie dezinformări ! Soluţia tehnică pentru stabilitatea terasamentelor la kilometrul 76 (zona nodului rutier de la Ilia) a fost prezentată de constructor şi aprobată de către consultantul lucrării. Mobilizarea este una suficientă pentru ca lucrările din contract să fie finalizate în acest an dacă se rezolvă situaţia contractuală şi disputele, aşa cum afirmă şi consultantul de pe acest proiect”.

Reprezentanţii CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, n.r.) s-au deplasat pe loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva pentru a inspecta mobilizarea constructorilor şi au constatat că este necorespunzătoare pe cele două tronsoane, neluând în considerare că, în această perioadă a anului, în proximitatea sărbătorilor pascale, constructorii îşi iau câteva zile libere. În acest context, vizita “inopinată” şi poziţia extrem de dură, în special la adresa constructorului de pe lotul 3 (Comşa), denotă rea-voinţă, lipsă de înţelegere faţa de un partener comercial şi duplicitate, cei din CNAIR înţelegând până la urmă motivele activităţii slabe, însă doar pentru antreprenorul de pe lotul 4 (UMB), probabil dorind să găsească motive pentru rezilierea contractului cu spaniolii de la Comşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.