Despre

Radio Oldies ROMANIA, este un radio non-profit pe internet care iti aduce in fiecare zi cele mai bune stiri si cele mai bune piese ale anilor 80 si anilor 90.Acest post de radio a fost creat pentru iubitorii de muzica buna, de muzica oldies pe care o indragim cu toti, aici poti sa te simti bine cand asculti o muzica de calitate si citesti o stire noua despre un actor, un cantaret sau chiar o noutate din zona in care te afli.

Radio Oldies, a inceput sa emita la data de 7 august 2008, cu o echipa de 4 tineri plini de entuziasm, Oldies a pornit la drum cu urcusuri si coborasuri.Radio Oldies ROMANIA emite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an, transmitem cele mai bune piese dance din 1980 pana in 1999. Totul fara vorbe inutile sau stiri plictisitoare. Targetul nostru sunt oamenii activi cu varsta de la 23 de ani in sus.

Toata lumea cunoaste faptul ca in tara noastra sunt multe retele radio in FM, care pur si simplu au uitat de muzica dance a anilor ‘80 si anilor ’90 muzica ce a avut o mare influenta asupra pieselor pe care le putem asculta in ziua de astazi. Vrem sa readucem in fata toti artistii cunoscuti si nu numai, care au contribuit la dezvoltarea muzicii dance pe care o ascultam astazi, dar sa ne amintim si de tineretea noastra, de atmosfera din discotecile vremurilor de atunci si de ceea ce traiam in anii ‘80 si ’90, cand ascultam aceste piese direct de pe batranul casetofon.

Vrei sa ne asculti fii alaturi de noi pe Facebook: http://www.facebook.com/oldiesromania