New Single: Duyn – Noapte Buna

0
198

Duyn - Noapte Buna

„Noapte buna” este o piesa cu un mesaj aparte ce descrie o noapte petrecuta alaturi de prieteni si diverse intamplari (unele amuzante, altele ciudate, dar toate memorabile), ce au loc in astfel de momente. „E un imn al celor care-si petrec noptile in compania prietenilor si uneori uita de toate celelalte activitati si prioritati din viata lor. Sunt sigur ca asta s-a intamplat tuturor macar o data.”, declara Duyn.

Piesa a fost inregistrata la Super Sound Studio, compozitia, productia muzicala, mixingul si masteringul fiind realizate de Costin Milon, versurile melodiei au fost scrise de Duyn, iar artwork-ul a fost realizat de lugojeanul Catalin Cristea.

Duyn, pe numele sau real Dorin Apetri, este un MC de 25 de ani din orasul Bacau. Inceputurile sale in muzica dateaza de acum 3 ani, cand a realizat primele doua piese independent, pe instrumentale free.Ulterior, din dorinta de a avea un proiect profesional din punct de vedere al sound-ului si mai ales instrumentale proprii, a contactat echipa Super Sound Studio. „Noapte buna” este practic, prima piesa oficiala a lui Duyn, fiind un street single, ce preceda lansarea unui single oficial cu target mainstream.De altfel, aceasta va fi si strategia pe care o va aborda artistul de acum incolo:va lansa atat piese de nisa, special concepute pentru ascultatorii hip-hop, cat si piese ce-si propun sa ajunga in mainstream.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.