Miley Cyrus nu are nicio limita

0
148

Miley Cyrus

Miley Cyrus s-a transformat în ultimul an în „vampa” industriei muzicale din SUA. A apărut goală într-un videoclip, umblă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, se mângaie pe scenă în zonele intime, iar, mai nou, şocheaza prin declaraţii antisemite.

Sătulă de criticile care i se tot aduc, artista a declarat că oamenii care lucrează în industria muzicala sunt „prea bătrâni” şi „prea evrei” ca să ştie mai bine decât ea cum să-şi construiască cariera muzicală.

Miley a mai spus că este conştientă de acţiunile sale şi că face lucrurile în felul ei, în ciuda criticilor generaţiei mai în vârstă. „Tinerii muzicieni sunt conduşi de oameni care au peste 40 de ani. Nu se poate să vină la mine un evreu de 70 de ani, care nu se desprinde de biroul lui toată ziua, şi să-mi spună ce vrea lumea să audă”, a precizat aceasta.

Mai mult, Miley Cyrus crede că este mult mai isteaţă decât mulţi dintre cei care se cred experţi în muzică şi recunoaşte că noua ei imagine este o bună strategie de marketing. „În fond, pe mine mă interesează ca oamenii să îmi cumpere albumele. Cu cât ei se întreabă mai des „oare ce mai are asta de gând să facă?”, cu atât îşi vor dori să-mi asculte muzica”, a mai spus cântăreaţa, ne relateaza RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.