Michi de la Suie Paparude inca in coma

0
54

Michi Suie Paparude

Pacientul este în stare stabilă, i se face o coronografie, a declarat, duminică, directorul medical al unităţii sanitare.

“Pacientul este la noi, se urmează procedurile necesare, i se face o coronografie, la fel ca oricărui pacient cu infarct miocardic. Starea sa este stabilă şi vom vedea ulterior evoluţia pacientului”, a declarat, duminică, directorul medical de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Constantin Luca.

“A fost adus un pacient de 42 de ani în stop cardio-respirator prin fibrilatie ventriculară, a fost resuscitat, a făcut această tulburare de ritm pe un infarct miocardic”, a declarat Ada Blăgniceanu, medic la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Municipal din Timişoara.

Colegii de trupă au declarat că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

“De vină sunt stresul şi oboseala. Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timişoara. S-a stresat mult şi cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, în concert la Timişoara. Era foarte foarte obosit”, a declarat colegul acestuia de la Şuie Paparude, Mihai Dobre.

Colegii acestuia au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a preluat pe Mihai Câmpineanu şi l-a transportat la Spitalul Municipal Timişoara.Medicii de la Urgenţe au spus că acesta a suferit un infarct.

Duminică dimineaţă, cântăreţul a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Şuie Paparude a susţinut, sâmbătă seară, un concert la Timişoara în cadrul evenimentului Re:freshTM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.