Breakin’ Factory – BREAKIN’BATTLE, Graffiti Demo & More

0
83

Breakin Factory

Muzica buna va fi sustinuta de beat-urile fresh ale dj-ului ILL KID DREI, atmosfera va fi intretinuta de MC JON RULLZ, iar seara il va prinde concertand la inaltime pe MACANACHE, unul dintre cei mai de actualitate MCs din underground-ul autohton.

Breakin’ Factory este conceput cu scopul de a sprijini activitatile urbane si de a mobiliza intreaga comunitate de dansatori, copii, amatori sau pro. 

Pe terasa Colectiv se va desfasura a 3-a editie de BREAKIN’BATTLE competite de 3vs3 si 2vs2. Evenimentul va avea loc sambata, 18 iulie, incepand cu ora 16.00.

De altfel sunt invitati sa se alature si iubitorii de hip-hop, parkour, graffiti, kendama, pop-up stores si artists merchandise, intr-o zi plina de activitati, sa se reuneasca in incinta unei locatii bine cunoscute publicului, peretii fostei fabrici Pionierul. 

Publicul este asteptat de la ora 16.00, atunci cand evenimentul se va deschide cu un show case de graffiti, urmand ca de la 16.20 sa inceapa contestul de break, dar si o demonstratie de parkour, kendama garden, pop-up stores Bucharest Underground Cocktail, Art4Friends, Kendama Europe, Subkultura si multe altele. De la ora 21.00 MACANACHE va urca pe scena pentru a-i incanta pe toti cei prezenti. After party-ul va avea loc la 1st Class Dance Studio (in incinta Pionierul, etaj 1), de la ora 22.00.

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/1692346990986894/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.