Bogdan Bolohan de la Romanii au talent pe 18 iulie la IASI

0
358

Bogdan Bolohan

Participantii avansati vor avea parte de o experienta emotionala completa. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat in totalitate pe expresivitate pura. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente si va avea loc in partea a doua a zilei pentru a crea ambianta ideala. Avansatii se vor bucura de parcurgerea unei intregi coregrafii, alaturi de panel discussion si schimburi de trairi.

Bogdan Bolohan, dansatorul care a castigat locul 2 la Romanii au talent 2015, va sustine un atelier de dans in Iasi! Dupa ce a sustinut primele workshop-uri din turneul national “Expression of Liberty” in diverse orase din tara, Bogdan soseste pe 18 iulie in Iasi, unde ii va invata pe participanti sa se exprime in pasi de dans la Quasar Dance (Sala Azur, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Str. Vasile Conta, nr. 30).

Segementul pentru incepatori va avea loc intre orele 12:30-15:00, iar cel pentru avansati intre 16:00-19:00. Taxa de participare la workshop este de 40 lei si poate fi achitata la fata locului, cu rugamintea de a rezerva un loc telefonic la 0741 966 387 (Alex)

Workshop-urile sunt structurate in asa fel incat sa beneficieze atat incepatorii, cat si cei avansati in dans, pe parcursul programului de 6 ore. Incepatorii vor invata bazele Breakdance-ului si vor afla mai multe despre istoria si evolutia acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivatie, educatie si libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/1590200371231684/

FB BOGDAN BOLOHAN: fb.com/BolohanBogdanOfficial

FB QUASAR DANCE: fb.com/pages/Quasar-Dance/113082125418667

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.