Bogdan Bolohan de la Romanii au talent in Constanta

0
187

Bogdan Bolohan - Semifinala

Segementul pentru incepatori va avea loc pe 4 iulie, intre orele 12:00-15.00, iar cel pentru avansati pe 5 iulie, intre 19.00-22.00. Taxa de participare la workshop este de 40 lei si poate fi achitata la fata locului; pentru orice alte informatii legate de workshop-ul din Constanta, se poate suna la numarul 0723 620 895 (Cristian Patachia).

Workshop-urile sunt structurate in asa fel incat sa beneficieze atat incepatorii, cat si cei avansati in dans, pe parcursul programului de 6 ore. Incepatorii vor invata bazele Breakdance-ului si vor afla mai multe despre istoria si evolutia acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivatie, educatie si libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Bogdan Bolohan, dansatorul care a castigat locul 2 la Romanii au talent 2015, va sustine un atelier de dans in Constanta! Dupa ce a sustinut primul workshop din turneul national “Expression of Liberty” duminica in Bucuresti, Bogdan soseste in acest weekend in Constanta, unde ii va invata pe participanti sa se exprime in pasi de dans pe 4 si 5 iulie, la New Force of Dance (Scoala Generala Nr. 33 “Anghel Saligny” – Aleea Narciselor, nr. 2, zona Km. 4-5).

Participantii avansati vor avea parte de o experienta emotionala completa. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat in totalitate pe expresivitate pura. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente si va avea loc seara tarziu pentru a crea ambianta ideala. Avansatii se vor bucura de parcurgerea unei intregi coregrafii, alaturi de panel discussion si schimburi de trairi.

Toate informatiile si noutatile despre turneu pot fi accesate pe pagina oficiala de Facebook Bogdan Bolohan.

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/1422485984743822/

FB BOGDAN BOLOHAN: www.fb.com/BolohanBogdanOfficial

Informatii: Cristian Patachia – 0723 620 895

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.