Vineri 3 Iulie concert Alexandra Ungureanu

0
88

Alexandra şi-a dorit enorm ca Soundland să îi fie alături pe scena din TRUE Club şi nu a stat pe gânduri atunci când le-a lansat invitaţia. Muzică live, voci care îţi vor electriza simţurile, voie bună şi ropote de aplauze – pregăteşte-te să ai parte de toate acestea într-o singură seară trăită la intensitate maximă – concertul Alexandrei Ungureanu.

Ca un fel de teaser al evenimentului pe care cu siguranţă abia îl aştepţi, află şi că alte nume pe care le iubeşti din industria muzicală de la noi vor fi prezente, cu aceeaşi ocazie şi îşi vor aştepta nerăbdătoare rândul la microfon. Printre invitaţii speciali pe care Alexandra Ungureanu îi va întâmpina se numără Doru Todoruţ, Claudia Pavel, Shift şi Boier Bibescu.

Alexandra Ungureanu este pe val și totul devine pentru ea ‘Atât de Ușor’. Artista anunţă, clubul TRUE din capitală ca fiind locul unde va susţine, pe 3 iulie – ora 22.30, un concert pentru toți fanii ei, cu invitaţi numeroşi, aleşi pe sprânceană, cântăreața urcă pe scenă alături de băieții de la the dAdA.

După ce în urmă cu doar câteva săptămâni Soundland, noul proiect KAZIBO Music, și Alexandra lansau „Atât de Uşor“ – o piesă misterioasă, romantică, în care se întrepătrund mai multe stiluri muzicale şi interpretată în colaborare artista dezvăluie o nouă surpriză. Concertul pe care îl va susţine în club TRUE este o ocazie extraordinară atât pentru Alexandra Ungureanu de a oferi o prestaţie ca la carte, dar şi pentru publicul prezent la eveniment să asculte muzică de calitate, multe alte voci bune şi puternice şi să savureze o atmosferă excelentă.

https://www.facebook.com/events/392766797584624/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.