Videoclip nou: Spike – Incerc

0
96

Spike - Incerc

Regia videoclipului „Încerc” este semnată de către Spike (Evil Twin Studio), imagine – Tudor Panduru, iar, cu ajutorul lui Grasu XXL, Guess Who și Maximilian, prezenți alături de Spike în rolurile principale, a dorit să aducă o satiră industriei muzicale din România și, în același timp, o porție de amuzament. Filmările au durat o singură zi, iar, după cum veți putea vedea și în making of, atmosfera pe platoul de filmare a fost de neuitat.

„Piesa se referă la starea industriei muzicale, așa cum o văd eu, din lumea lui Paul. Am vrut să fie o piesă sinceră, care să-mi amintească peste ani de vremurile astea, de faptul ca imaginea, eticheta și cantitatea au ajuns să fie mai importante decât muzica în sine. De la asta a pornit ideea clipului. Mă gândeam cum ar arăta o trupă care să exprime cel mai bine fața industriei muzicale. Nu am făcut-o cu răutate, am făcut-o cu drag.”, spune Spike despre noul său videoclip.

Cel mai nou album Spike este intitulat sugestiv – „Lumea lui Paul” – și va putea fi ascultat începând de vineri. Cele 15 track-uri au fost realizate aproape în totalitate de Spike, mixate și masterizate la Okapi Sound Studio de Grasu XXL și Cristi Dobrică și vor fi disponibile atât în format fizic, cât și online (download sau streaming) prin GetMusic.ro, Deezer, iTunes și nu numai.

Fiți cu ochii pe paginile de Facebook Spike și Okapi Sound, urmează informații noi legate de „Lumea lui Paul”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.