Trupa Deepcentral – in plin turneul national

0
98

Deepcentral - Noapte alba

Artiştii sunt gata să iti cante intr-o noua versiune toate hiturile lor şi tu nu trebuie să îi ratezi în concert pe:

– 28 mai – Sibiu, Cotton Club
– 29 mai – Făgăraş, Colors Club
– 03 iunie – Iaşi, Oxford Pub
– 04 iunie – Suceava, Versus Pub
– 05 iunie – Botoşani, Grand Irish Pub
– 10 iunie – Cluj-Napoca, My Way Club
– 11 iunie – Arad, Curtea Veche
– 12 iunie – Timişoara, River Deck
– 13 iunie – Râmnicu Vâlcea, Stephany Club

După ce mii de fani din şase oraşe din România i-au aplaudat cu entuziasm şi i-au primit cu braţele deschise, băieţii de la Deepcentral, George si Doru, alături de trupa Life on Mars continuă primul lor turneu naţional „Noapti albe“ şi se pregătesc de noi destinaţii pe harta ţării!

Numele turneului „Nopti Albe“ organizat de Forward Agency este inspirat din titlul celui mai fresh single semnat de Doru şi George, cei doi băieţi de la Deepcentral, „Noapte Albă“ şi lansat de Universal Music România în urmă cu trei săptămâni. Suav, misterios, antrenant, noul single al celui mai popular duo al momentului din România se bucură în acest turneu şi de o interpretare absolut specială, gândită pentru a surprinde plăcut pe oricine va fi prezent în public. Astfel, Deepcentral alături de Life on Mars au pregătit fanilor un show unic, dar şi o variantă inedită a piesei „Noapte Albă“ – vino numaidecât la concert în zilele anunţate şi cântă împreună cu ei.

„Noapte albă“, cel mai proaspăt single marca Deepcentral este un melanj seducător între un sound cu multă atitudine şi un mesaj plin de afecţiune şi emoţii şi care îi reprezintă în totalitate pe cei doi componenţi talentaţi ai trupei. George Călin şi Doru Todoruţ şi-au propus să nu rămână visul de-o zi al fanilor lor (ascultă cu atenţie versurile piesei!), ci să ofere fanilor cea mai sinceră variantă a lor şi să rămână prin muzica pe care o creează alături de inimile acestora.

Cu o accentuată notă dance, aşa cum ne-au obişnuit deja prin stilul lor muzical care parcă îţi creează dependenţă de la primul beat pe care îl asculţi, „Noapte Albă“ este o piesă care vorbeşte despre amintiri frumoase, despre încurajări timide între iubiţi şi promisiuni de iubire, cu alte cuvinte despre toate etapele fireşti ale unei relaţii care se consumă în timpuri moderne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.