Oleg Spînu, a obținut patru de „DA” la Românii au Talent, sezonul 13

0
1782

Oleg Spînu are 15 ani și vine din Corlățeni, Republica Moldova. Concurentul de la Românii au Talent 2023 a interpretat în emisiune o piesă de folclor, care i-a făcut pe spectatori să se ridice de pe scaune și să joace.Numele meu este Oleg Spînu, am 15 ani și mă ocup cu muzica încă de mic.

I-am cerut voie mamei să cânt în stradă și acolo am cântat o vară întreagă, câte o oră în fiecare zi. Îmi plăcea asta și mă motiva. Așa au început oamenii să mă cheme la zile de naștere, la nunți, la cumetrii, la botezuri, dar nu toată seara că eu sunt mic și să nu obosesc.Lumea mă plătește când merg la ei și mă simt și eu că sunt o personalitate în familie.Mama e bucuroasă, tata e bucuros, sora, fratele. Ei s-au străduit și au muncit să mă crească și deja și eu să am grijă pentru ei”, a povestit Oleg în culise.

Toată lumea s-a bucurat, i-ai făcut să joace, să se ridice! Ne vedem în etapa următoare!”, a spus Andra.

 

„E foarte important că tu ne-ai arătat și nouă că te simți bine. Pe undeva sunt uimit foarte plăcut că tu transmiți atât de mult la 15 ani. Tu nu ai cântat, ai interpretat, ai grimase, tot ce trebuia, ai emoții. Ești fix din filmul ăsta. Bravo!”

 

Emani foarte mult optimism, voie bună. Oricum cred că e clar pentru toată lumea că tu ești făcut să fii acolo pe scenă și să cânți muzică populară.”, a spus Dragoș Bucur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.