Titlul de Femeia Anului ii revine lui Selena Gomez

Selena Gomez

Selena a fost numita de Billboard ca fiind Femeia Anului in 2017, insa pe retelele de socializare s-a produs un adevarat razboi cu privire la aceasta decizie. Cei mai multi, considera ca premiul trebuia sa fie primit de Ariana Grande, pentru ca il merita mai mult.

Cei care o sustin pe Ariana considera ca artista este femeia anului pentru ca a strans 3 milioane de euro pentu victimele atacului de la Manchester. Ba mai mult, acestia spun ca Selena nu merita premiul pentru ca a luat un rinichi ce la cea mai buna prietena.

Selena Gomez inca nu a comentat pe acest subiect. Artista este asteptata sa urce pe scena pe data de 30 noiembrie la Billboard Women in Music, alaturi de castigatoarele din anii anteriori: Lady Gata, Taylor Swift si Madonna.

Selena Gomez a primit titlul de Femeia Anului. Multi oameni de pe internet nu sunt de acord cu aceasta decizie, ba mai mult, sustin ca titlul l-ar fi meritat o alta artista.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.