Andrei Leonte a fost dat disparut!

0
74

Andrei Leonte - Pe apa Sambetei

Inspiratia videoclipului a fost filmul Cast Away (Naufragiatul) cu Tom Hanks, iar regia este semnată de Florin Danilov.

Am mai aflat ca s-a filmat în România, timp de 3 zile și în condiții vitrege: „Erau 10-12 grade când am filmat scenele din apa. Asta a fost marea provocare pe lângă un milion de alte căzături și accidente, cum ar fi tăietura la mana și momentul în care mă ridic peste marginea stâncii. Acolo jocul actoricesc a fost ajutat de faptul ca într-adevăr nu mai reuseam sa mă ridic și simțeam ca alunec”, ne-a declarat Andrei.

Artistul s-a dus pe „Apa Sambetei” si a naufragiat pe o insula pustie, în cel mai nou videoclip al sau.

Andrei Leonte se afla la cel de-al 5-lea release video din cariera sa, in care il putem vedea într-o ipostaza total inedita, cu o schimbare socanta de look si in care sunt scoase în evidenta și abilitățile sale actoricești.

„Naufragiul din clip este de fapt o metafora pentru sfarsitul unei relatii. Aceasta piesa este din păcate inspirata din fapte reale, dar care fac parte din viața oricărui om, vrând nevrand” ne-a declarat artistul.

Piesa a fost produsă în studiourile Metropolitan Records de către Stan Nicolae, Radu Baisan, Damsa Dragos Alexandru și băieții de la Deepside Deejays. Textul este semnat de Andrei Leonte si Stan Nicolae.

Inspiratia videoclipului a fost filmul Cast Away (Naufragiatul) cu Tom Hanks, iar regia este semnată de Florin Danilov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.