New Hit: RimeZic feat. Gnostic – Pace Pentru Frati

0
73

RimeZic feat. Gnostic - Pace Pentru Frati

Gnostic:

”Pot spune că totul a fost un moment de inspirație, deși beat-ul exista de mai mult timp prin arhiva lui RimeZic. Ne știm de vreo trei ani, am lucrat alături de el prin studio-uri și înainte, dar niciodată nu am pus cap la cap o piesă împreună. Ei bine, #pacepentrufrati ne-a dat această oportunitate și nu am ratat-o. Sunt mulțumit de rezultatul final al piesei, cât despre videoclip, îsi are locul acolo unde trebuie! Am ținut mult să-mi arăt mulțumirea pe acest track oamenilor care mi-au stat alături, care i-au dat suflu și implicit viață lui GNOSTIC. Așadar, numai gânduri bune spre RimeZic, Tagg, Rapaus, Cino, Kooz, Serban și celorlalți frați ce au reprezentat la rândul lor!”

RimeZic

“Am ales Gnostic pentru acest proiect fără să am vreun semn de îndoială. Am instrumentalul de la Andrei(Spirit) de aproximativ doi ani, am început să scriu pe el de nenumărate ori, dar niciodată nimic concret. A fost perfectă asta! De curând, într-o seară a curs, după câteva zile ascultă Gnostic, sare, se bagă și bang! Cam asta e tot ce pot să zic despre proiectul ”Pace Pentru Frați” și țin neapărat să mulțumesc oamenilor care au fost acolo și care m-au ajutat în realizarea acestui proiect, nu m-aș fi descurcat fără oricare dintre ei, pentru mine personal, videoclipul ăsta va rămâne acolo. Vă aștept pe pagina mea de Facebook sau pe YouTube dacă vreți să rămâneți pe zonă pentru următoarele proiecte muzicale!“

O nouă casă de producție, un nou stil de sound pentru noua generație a Hip Hop-ului românesc . După videoclipul realizat în colaborare cu Sindicatul Berii, pe RimeZic nu prea l-am mai vazut la față, la propriu, o perioadă bună de timp. Poate doar cei care au stat conectați pe paginile lui de socializare, în poze. Alături de Gnostic, un băiat de 18 ani din Sebeș, au lansat pe 1 Octombrie, ”Pace Pentru Frați”. Videoclipul piesei a fost filmat în cetatea Alba Carolina și prezintă o perspectivă a oamenilor ce se privesc ca niște frați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.