Bogdan Bolohan in „Silent Struggle”

0
276

Bogdan Bolohan

“Silent Struggle” este o poveste de o ora, spusa prin dans, despre neputinta, despre vicii, despre limite si despre cel mai puternic dusman, propria persoana.

Biletele pentru spectacolul “Silent Struggle” pot fi achizitionate de la sediul CreArT (Piata Lahovari, nr. 7), sau prin reteaua de bilete Eventim. Puteti contacta casa de bilete la numarul de telefon 0735 560 692 sau la adresa de email casadebilete@creart.ro. Cei care doresc sa vina la spectacol sunt rugati sa achizitioneze un bilet inaintea premierei, de la CreArT sau Eventim. Vino sa ii vezi pe Bogdan Bolohan si echipa lui in “Silent Struggle”, numai la Teatrelli din 13 septembrie.

Dupa ce a castigat locul 2 la Romanii au talent 2015 si a realizat turneul national de ateliere de dans “Expression of Liberty”, dansatorul Bogdan Bolohan revine cu un nou proiect ambitios. De data aceasta, artistul a realizat un spectacol inedit, cu sprijinul celor de la Teatrelli. Premiera spectacolului “Silent Struggle” va avea loc pe 13 septembrie, la ora 19.00, la Teatrelli (Piata Alexandru Lahovari, nr. 7). Alaturi de Bogdan Bolohan, pe scena vor mai urca Lia Sinchevici, Ruxandra Stanciu, Cristina Diatcu, Cezara Blioju, Diana Cojocaru, Alexandru Cojoc si Maria Cojoc.

Bogdan Bolohan este acel tip de artist care munceste, se implica si se daruieste total ani de zile fara sa astepte nimic. Iar atunci cand apare, atunci cand oamenii afla despre el , starneste intrebari precum: “Unde a fost pana acum?”

Bogdan a fost aici mereu, iar timpul lui este acum. Spectacolul “Silent Struggle” este , spus simplu, povestea ideala: un tanar extrem de talentat participa la un concurs de talente. Nu castiga concursul, dar premiul lui este cu siguranta unul extrem de valoros. Toata tara vorbeste despre “tipul care a dansat la Romanii au talent”. Povestea devine ideala pentru ca imediat dupa concurs primeste invitatia de a crea un spectacol la Teatrelli. Un spectacol al lui, numai al lui, asa cum si-l imagineaza, asa cum il vede si il simte, asa cum a reusit sa opreasca timpul in loc atunci si acolo… iar “Silent Struggle” astepta de mult sa fie.

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/882857398470755/

BOGDAN BOLOHAN @ FINALA ROMANII AU TALENT: http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2015-finala-bogdan-bolohan-dans-contemporan.html

BILETE: http://www.eventim.ro/ro/bilete/silent-struggle-bucuresti-teatrelli-407092/event.html#event-details

FB TEATRELLI: fb.com/Teatrelli

FB BOGDAN BOLOHAN: fb.com/BolohanBogdanOfficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.