Video: Ronna Riva – Morenita

0
160

Ronna Riva - Morenita

“Sunt foarte entuziasmata in ceea ce priveste acest proiect si vreau sa multumesc intregii echipe pentru sprijinul acordat. Filmarea primului videoclip a fost o experienta frumoasa si imi place foarte mult povestea din jurul piesei”, a declarat Ronna Riva.

Ronna Riva si-a descoperit talentul si placerea de a canta inca de la varsta de 5 ani si a participat la numeroase concursuri muzicale. Artista a continuat acest drum si a absolvit Colegiul National de Arte din Constanta, sectia muzica, iar debutul ei in acest domeniu a inceput de la varsta 13 ani, cand facea parte din grupul muzical VIVA.

Ronna Riva lanseaza astazi videoclipul piesei de debut, ‘Morenita’, alaturi de casele de discuri Dog Music si Sprint Music.

Piesa a fost produsa in studioul NKSTUDIO, de catre Mym Constantin si Nick Kamarera.“Ronna Riva este un artist complet si a fost o experinta placuta sa lucram in studio, fiind dispusa sa accepte provocari pe plan muzical. A dovedit asta inca de la primul single, intrucat poate aborda cu usurinta mai multe genuri muzicale”, au declarat producatorii piesei.

Filmarile au avut loc la Studiourile Media Pro si au durat mai bine de 14 ore, in regia lui Mokhtar Khaled.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.