Asculta o noua varianta a piesei „Atat de Usor“, semnata Soundland & Alexandra Ungureanu & The dAdA

0
52

Soundland feat. Alexandra Ungureanu - Atat de usor 9

Astfel, fii cu ochii pe Alexandra si Soundland, pentru că noua versiune a piesei „Atât de Uşor“ – este vorba despre varianta 100% live a piesei, extrasa din cadrul unui concert pe care artisa l-a sustinut intr-un club din capitala alaturi de trupa the dAdA, ca live support band.

Mai mult, noutăţile nu se opresc aici, iar Alexandra Ungureanu demonstreză că are o vară über-plină şi că luna septembrie vine cu multe surprize. După ce a lansat campania „Music in pROgress“, primul proiect pop simfonic independent din România care a fost realizat alături de orchestra „Nora Denes Symphonical“, formată din muzicieni profesionişti, dascăli şi elevi ai Liceului de Artă din Baia Mare, Alexandra anunţă acum cel de-al patrulea videoclip din cadrul acestui proiect. „Ultima piesă din proiectul promite o surpriză celor care ascultă muzica mea încă de la începuturi. După nenumarate remixuri facute pentru aceasta piesa, ea revine într-o scriitura foarte rafinată, aparținând Norei Deneș. Cred ca este și clipul cel mai artistic, dintre cele 3 realizate de Paula Onet pentru acest proiect. Abia astept lansarea!”, afirmă Alexandra.

Alexandra Ungureanu are o vară plină de surprize cu care îţi va alinta auzul. Urmăreşte-i pagina de Facebook https://www.facebook.com/AlexandraUngureanuOfficial şi fii la curent cu toate noutăţile ei!

După ce în urmă cu doar două luni, Soundland, noul proiect KAZIBO Music, și Alexandra Ungureanu lansau „Atât de Uşor“ – o piesă misterioasă, romantică, în care se întrepătrund mai multe stiluri muzicale şi interpretată în colaborare, artiştii au o veste bună de împărtăşit cu toţi fanii lor!

Astfel, piesa „Atât de Uşor“ este una dintre cele mai difuzate piese pe radio, aflându-se în top 10 MediaForest România – topul celor mai difuzate piese pe radiourile locale. În acest context, Soundland şi Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai puternice şi mai respectate voci din România anunţă cu drag o nouă variantă a piesei lor, „Atât de Uşor“.

Alexandra şi Soundland au interpretat 100% live piesa „Atât de Uşor“, împreună şi cu băieţii de la The dAdA, artiştii lansează oficial această variantă live a piesei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.