Varianta acustica a piesei „Two Of Us” a fost lansata de The Colours

0
64

The Colours

Single-ul „Two Of Us” a fost co-produs cu Deepside Deejays sub tutela Metropolitan Records, trupa declarând că este foarte mulţumită de rezultatul obţinut în studio şi de energia frumoasă de lucru din timpul procesului de creaţie şi înregistrări.

Piesa „Two Of Us” este despre căutarea dintre doi îndrăgostiţi, despre jocul existent în orice relaţie care este la început şi acea energie debordantă a libertăţii.

Într-o după amiază relaxantă, băieții de la The Colours au invitat câțiva prieteni la studio și într-o atmosferă pozitiva si liniștită, au cântat ‘Two Of Us’ altfel, într-o versiune pe care ei au îndrăgit-o și speră să o îndrăgească și fanii lor.

Formată din Laurenţiu Niculescu la voce, producătorul muzical al Antenei 1, Andrei Manea la chitară, Sebastian Badiu la clape, Radu Dumitriu la chitară bass şi Florin Vasile la tobe, trupa aduce de fiecare dată pe scenă, fie că este vorba de concerte sau emisiuni tv, un sound şi o energie electrizantă, fiecare membru concetrând în acest proiect un cumul masiv de experienţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.