Pascal Junior lanseaza Love Trouble si Every Weekend

0
133

Pascal Junior

Love Trouble și Every Weekend sunt asociate cu o piață muzicală mai soft și sunt perfecte fie pentru audițiile de acasă, fie pentru party-urile de profil. Pascal Junior va lansa, în curând, și restul track-urilor la care muncește de zor, sub forma de EP-uri cu două-trei piese sau ca single-uri. Cât despre cum vor suna, acest lucru rămâne o surpriză, însă producătorul ne asigură că va fi ceva diferit decât până acum. Talentul lui Pascal Junior în studio îl ridică cu fiecare lansare în ochii celor care îi ascultă muzica, iar publicul de noapte îl așteaptă cu drag de fiecare dată când mixează în România sau la gig-urile din străinătate.

Muzica este felul în care mă exprim cel mai clar. Îmi dă glas, iar eu îi dau volum. Cred că avem nevoie unul de celălalt. Prin producțiile mele îmi doresc să eliberez emoții care să atingă oamenii într-un fel sau altul. Să le schimb starea, să îi fac să simtă mai mult. Să le nuantez trăirile, ca să spun așa, însă ceea ce aleg ei să trăiescă în acel moment depinde doar de sufletul lor. În set-uri, când mixez, am ocazia să văd live ce efect are muzica mea asupra lor și, la rândul meu, asta mă facă să mă simt viu. Din acest motiv mă joc cu o varietate de sunete, mă reinventez și încerc să evoluez pentru a înțelege și pentru a ajunge la cât mai mulți oameni. Mă face fericit să vă oameni fericiți, declară Pascal Junior.

Pascal Junior și-a petrecut vara în studio, iar vibe-ul lunii iulie l-a inspirat cu adevărat. DJ-ul și producătorul român stabilit în UK a lansat două piese prospete, care se propagă în acest moment prin www spre toți iubitorii muzicii electronice. Cel mai recent track nu-disco/deep house al artistului a apărut în urmă cu doar câteva zile și se numește Love Trouble. Piesa este o surpriză plăcută, după ce, în 21 iulie, Pascal a anuntat un alt release: Every Weekend. Artistul lucrează și perfecționează, concomitent, aproape 10 piese, experimentând stiluri diferite de sound, sub propriul label Epic Tones Records.

Asculta Love Trouble: https://soundcloud.com/pascaljuniorofficial/pascal-junior-love-trouble-original-mix
Every Weekend: https://soundcloud.com/pascaljuniorofficial/pascal-junior-every-weekend-preview

Follow Pascal Junior: https://www.facebook.com/PascalJuniorOfficial
https://soundcloud.com/pascaljuniorofficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.