Bogdan Bolohan de la Romanii au talent pe 9 iulie la Arad

0
47

Bogdan Bolohan

Segementul pentru incepatori va avea loc intre orele 11:00-13.30, iar cel pentru avansati intre 14.00-17.00. Taxa de participare la workshop este de 40 lei si poate fi achitata la fata locului; pentru orice alte informatii legate de workshop-ul din Arad, se poate suna la numarul 0752 199 049 (Bogdan “Beat” Nedelciu).

Workshop-urile sunt structurate in asa fel incat sa beneficieze atat incepatorii, cat si cei avansati in dans, pe parcursul programului de 6 ore. Incepatorii vor invata bazele Breakdance-ului si vor afla mai multe despre istoria si evolutia acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivatie, educatie si libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Bogdan Bolohan, dansatorul care a castigat locul 2 la Romanii au talent 2015, va sustine un atelier de dans in Arad! Dupa ce a sustinut primele workshop-uri din turneul national “Expression of Liberty” in diverse orase din tara, Bogdan soseste pe 9 iulie in Arad, unde ii va invata pe participanti sa se exprime in pasi de dans la Burning Souls (Strada Ursului, nr. 1, la Caminele Studentesti). Evenimentul este organizat cu ajutorul Ligii Studentilor de la Universitatea Aurel Vlaicu si Uniunea Studentilor din Romania.

Participantii avansati vor avea parte de o experienta emotionala completa. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat in totalitate pe expresivitate pura. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente si va avea loc in partea a doua a zilei pentru a crea ambianta ideala. Avansatii se vor bucura de parcurgerea unei intregi coregrafii, alaturi de panel discussion si schimburi de trairi.

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/367873396736565/

FB BOGDAN BOLOHAN: fb.com/BolohanBogdanOfficial

FB BURNING SOULS: fb.com/pages/Burning-Souls-Crew/303852582967628

REZERVARI & INFORMATII: 0752 199 049 (Bogdan “Beat” Nedelciu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.