Videoclip nou: Soundland feat. Alexandra Ungureanu – Atat de usor

0
253

Soundland feat. Alexandra Ungureanu - Atat de usor 4

„Atat de Usor” este o piesa care mi-a placut de la prima ascultare, o piesa in limba romana cu un mesaj puternic de dragoste si un instrumental ritmat’ a declarat Alexandra Ungureanu.

Soundland, noul proiect Kazibo Music, este pregatit sa cucereasca topurile muzicale nationale si internationale printr-o serie de colaborari surpriza atat cu artisti locali, dar si cu artisti internationali.’Atat de Usor’ este titlul noului single Soundland, un nou proiect KAZIBO Music, in colaborare cu Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai bune voci din Romania.

Piesa propune un mix de stiluri muzicale, o piesa ce pune in valoare timbrul special al Alexandrei Ungureanu si ne introduce in lumea muzicala a celor doi DJ Soundland, Andy Platon si DJ Kaleia. Videoclipul in regia lui Slava Sarbu, completeaza vizual mesajul piesei si ne-o dezvaluie pe Alexandra Ungureanu intr-o ipostaza mult mai senzuala.

‘Soundland este un proiect de suflet la care am lucrat foarte mult, avem o serie de piese compuse in studiourile KAZIBO Music pe care urmeaza sa le lansam in perioada urmatoare.’ au declarat cei doi DJ, Andy si DJ Kaleia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.