The Prodigy se gandesc sa se retraga

0
14

The Prodigy

“Cred ca trupa isi va gasi sfarsitul la un moment dat,” a declarat Keith Flint intr-un interviu recent. “Asta se va intampla cat de curand. Se va sfarsi inainte sa vrem din cauza realitatii varstei pe care o avem.”

Cei trei membri ai trupei sunt trecuti de varsta de 40 de ani. “Vine o vreme in care nu vrei sa devii Unchiu Alan de la nunta,” a spus Liam Howlett, producatorul si creierul trupei.

The Prodigy a avut succes in Marea Britanite inca de la debut. Clasicul hit ‘Charly’ a atins locul trei in topul UK in 1991, iar cel de-al doilea single extras de pe albumul de debut ‘The Prodigy Experience’, ‘Everybody In The Place’ a atins locul doi in top. Inainte ca cel de-al doilea lor album (Music For The Jilted Generation) sa ajunga pe piata in 1994, lumea vorbea despre show-urile live ale trupei, care erau considerate cele mai bune la acea vreme. Formatia a cunoscut succesul international o data cu lansatrea albumului ‘The Fat Of The Land’, in 1997, care a atins prima pozitie in mai mult de doisprezece tari, inclusiv Marea Britanie si Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here