The Prodigy se gandesc sa se retraga

0
71

The Prodigy

“Cred ca trupa isi va gasi sfarsitul la un moment dat,” a declarat Keith Flint intr-un interviu recent. “Asta se va intampla cat de curand. Se va sfarsi inainte sa vrem din cauza realitatii varstei pe care o avem.”

Cei trei membri ai trupei sunt trecuti de varsta de 40 de ani. “Vine o vreme in care nu vrei sa devii Unchiu Alan de la nunta,” a spus Liam Howlett, producatorul si creierul trupei.

The Prodigy a avut succes in Marea Britanite inca de la debut. Clasicul hit ‘Charly’ a atins locul trei in topul UK in 1991, iar cel de-al doilea single extras de pe albumul de debut ‘The Prodigy Experience’, ‘Everybody In The Place’ a atins locul doi in top. Inainte ca cel de-al doilea lor album (Music For The Jilted Generation) sa ajunga pe piata in 1994, lumea vorbea despre show-urile live ale trupei, care erau considerate cele mai bune la acea vreme. Formatia a cunoscut succesul international o data cu lansatrea albumului ‘The Fat Of The Land’, in 1997, care a atins prima pozitie in mai mult de doisprezece tari, inclusiv Marea Britanie si Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.