BLOC cu Doddy si Ela Rose – Daca tu ai pleca

0
47

Doddy Ela Rose - Daca tu ai pleca

Mai multe despre BLOC:

BLOC este un proiect muzical ce reuneste 2 compozitori si producatori din studiourile Smash Production, ce dezvolta o abordare proprie a muzicii din Romania. Sorin Seniuc (membru al proiectului CRUSH) impreuna cu VANOTEK si-au propus ca prin acest proiect sa aduca voci apreciate si cunoscute pe un sound inovativ si curajos. BLOC are deja mai multe piese pregatite pentru un EP, ce urmeaza a fi lansate pe parcursul anului 2015.

Single-ul DACA TU AI PLECA este cea mai noua piesa ce poarta semnatura MusicExpertCompany si apartine proiectului BLOC, in colaborare cu doi tineri artisti extrem de talentati, DODDY si ELA ROSE.

DACA TU AI PLECA este compusa de catre SORIN SENIUC (membru al proiectului CRUSH) impreuna cu VANOTEK si are influente inedite din mai multe zone muzicale actuale. Produs in toamna anului 2014 in studioul SMASH PRODUCTION, single-ul a asteptat mai bine de 6 luni data lansarii, trecand prin multe transformari pana la varianta finala.

SORIN SENIUC: “Am simtit nevoia sa facem ceva deosebit pentru piata muzicala din Romania. Avem si artisti care sunt deschisi si vor sa iasa din tipare, asa ca ne-am unit fortele si am creat impreuna aceasta piesa, pe care speram ca publicul sa o includa in playlist sau sa o asculte pe repeat.”

DODDY (artist MusicExpertCompany si Scandalos Music): “Sunt un mare fan dubstep si influentele acestei piese m-au atras instantaneu. Versurile au iesit foarte repede si au curs de la sine, iar sensibillitatea interpretarii Elei au completat perfect acest puzzle muzical, de care sunt mandru. E o reala placere sa lucrezi cu soliste si producatori atat de talentati, asa cum nu sunt multi in Romania!”

ELA ROSE (artista Cat Music, cunoscuta pentru colaborarile cu David Deejay): “Am ascultat pentru prima data piesa in masina la drum lung. S-a potrivit perfect cu dorul meu de vara si de mare! Am indragit felul in care suna de la primele armonii, iar cand am auzit intensitatea si incarcatura, atat in versuri, cat si in linie…oarecum opuse ca si stare, dar care mergeau perfect impreuna, m-am indragostit cu totul. Versurile lui Doddy, de pe partea de rap sunt geniale :). Mi-am dat seama repede ca o sa iasa ceva misto si ca pot sa intru in ideea proiectului. Intreaga colaborare, sesiunile de inregistrari si timpul petrecut cu baietii in studio mi-au facut primavara mai frumoasa. Sper sa fie la fel si pentru cei ce vor asculta piesa!”

Linkuri utile:

Facebook Doddy: https://www.facebook.com/DoddyOnline
Facebook Ela Rose: https://www.facebook.com/elaroseofficialpage
Facebook Sorin Crush (Hat Man): https://www.facebook.com/HatMan.Crush
Facebook Vanotek: https://www.facebook.com/VanotekOfficial
Facebook Smash Production: https://www.facebook.com/smashproductionofficial
Facebook MusicExpertCompany: https://www.facebook.com/MusicExpert
Facebook Cat Music: https://www.facebook.com/CatMusicRomania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.