„Drumul Spre Succes” a ajuns no1 !

0
71

DrumulSpreSucces

„Drumul Spre Succes” a fost lansat după cinci ani de muncă, iar materialul conține 13 piese și colaborări cu nume relevante din industira muzicala romaneasca: Guess Who, Maximilian, NANE, Florin Chilian, Feli, Mitză, Tranda, Zhao, Mefx, Mari și DJ Undoo.

In doar cateva zile de la lansare, albumul Grasu XXL sparge bariere si demonstreaza ca industira muzicala din Romania este intr-o continua schimbare. „Drumul Spre Succes” este in acest moment cel mai downloadat album ocupand in Itunes atat pozitia 1, versiunea deluxe, dar si pozitia a 3-a, versiunea standard.

Fanii artistului au facut un real succes din noul album Grasu XXL si pe platforma de streaming, Deezer, stabilind un record nemaiintalnit in Romania. Primele 13 pozitii din topul celor mai ascultate piese au fost ocupate de piesele de pe noul album „Drumul Spre Succes.”

Albumul este disponibil atat in format fizic (vinil, deluxe, standard), în toate magazinele de specialitate, iar pentru comandă fizică prin GetMusic Ro sau eMAG, cât și in format digital , în format digital prin Deezer, iTunes sau Google Play Music.

Decarca Drumul spre succes (Deluxe) by Grasu XXL

Fiți cu ochii pe pagina de Facebook Okapi Sound, „Drumul Spre Succes” de abia începe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.