Mellina – Cutremur in inima mea feat. Vescan

0
50

Mellina - Cutremur in inima mea feat. Vescan

Produsa de Dorian Oswin in studioul Mango Records, „Poza de album” a ajuns incredibil de repede la inimile publicului, care a fost miscat de povestea si versurile piesei, compuse de Vescan, unul dintre cei mai cunoscuti si talentati rapperi din Roamnia.

Saptamana trecuta, Mellina, supranumita si „Regina Youtube-ului”, a anuntat lansarea celui de-al doilea single din cariera sa, „Cutremur in inima mea”, piesa scrisa de Mellina si Vescan, impreuna cu Dorian Oswin, coproductie MusicExpertCompany – Mango Records.

” „Cutremur in inima mea” e o piesa foarte buna la care s-a muncit mult. Nu ne-am grabit deloc si am vrut sa facem lucrurile ca la carte. Dupa succesul pe care l-am avut cu „Poza de album”, nu puteam sa venim decat cu un produs cel putin la fel de bun. Eu sunt sigura ca noua piesa va ajunge foarte repede in inimile oamenilor.” a declarat Mellina.

Pentru ca publicul Mellinei dar si al lui Vescan si-au dorit mult o noua colaborare a celor doi, pe Youtube a fost publicata o versiune a piesei „Cutremur in inima mea” impreuna cu Vescan, care la randul lui are pregatite alte doua noi piese pe care urmeaza sa le lanseze in urmatoarele doua saptamani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.