Familia Zam Zam – 11 ani de Hip Hop

0
66

Zam Zam 2

Zam Zam

Familia Zam Zam s-a conturat la initiativa b-boy-ilor Plastel si Nego, care au participat la numeroase battle-uri de profil inca din 2003. Incepand cu anul 2009, crew-ul a inceput sa se extinda in zonele de graffiti, skate, si MC, pana la cei 11 membri activi in prezent: Chill, Easy, Mef, Plastel, Rase, Rollo, Whiz, Wize, Shoky, Skeny-Boy si Ycre.

Astfel, membri ai Familiei Zam Zam au fost prezenti la numeroase festivaluri nu numai in zona Timisoarei, dar si in tara, precum Street Delivery Bucuresti (2013) sau Timaf Cluj (2014). Mai mult decat atat, writerii Zam Zam si-au lasat amprenta si in strainatate, desenand in tari precum Austria, Cehia sau Germania.

Poate cel mai important aspect al Familiei este conceptul de baza: unitate. Membrii crew-ului au reusit sa demonstreze ca b-boying, dj-ing, graffiti sau MC-ing (si nu numai) pot fi desfasurate impreuna cu o adevarata „familie”, toate reunite sub umbrela culturii Hip Hop.

Va invitam sa urmariti scurtmetrajul aniversar „Zamturaj / Pool Party” mai jos si sa fiti la curent cu toata activitatea crew-ului pe pagina oficiala de Facebook Familia Zam Zam.

Vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.