Charlize Theron a suferit o interventie chirurgicala la coloana vertebrala

0
109

Charlize Theron

Charlize Theron s-a rănit în 2005, în timp ce efectua propriile cascadorii, însă a hotărât să fie operată recent, când durerea de spate a început să o supere, scrie Mediafax care citează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru UsMagazine.com: „Charlize s-a rănit în timpul filmărilor, cu ani în urmă, şi şi-a fracturat o vertebră. A supărat-o foarte tare în ultima vreme şi a hotărât să suporte o intervenţie chirurgicală pentru a corecta defectul. (…) Ea va fi bine. Ea intenţionează să se plimbe şi să se odihnească tot weekendul pentru a se recupera”.

Charlize Theron a fost discretă în ceea ce priveşte această procedură, dar a fost surprinsă pe 4 octombrie purtând o eşarfă peste un bandaj pe care îl avea la gât.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul în nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) şi „Hancock” (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în „The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică „Tânăra adultă/ Young Adult” (2011). În 2012, acesta a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă – „Snow White & the Huntsman” şi „Prometheus”, ne relateaza RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.