Mila Kunis a fost surprinsa alaturi de Ashton Kutcher

0
74

Mila Kunis si Ashton Kutcher

Sambata, paparazzi canadienei i-au surprins pe Ashton Kutcher si pe iubita lui la sosirea pe aeroportul din Toronto. Cei doi se afla in Canada deoarece Mila participa impreuna cu cast-ul „Family Guy” la Festivalul Just For Laughs.

Pentru zbor, Mila a ales o tinuta comoda, compusa dintr-o pereche de skinny jeansi negri, un tricou negru si un pulover gri. Ca accesorii, actrita in varsta de 30 de ani a purtat o pereche de ghetute maro si o geanta maro din piele, cu un model de tip gravura, care aminteste de accesoriile cowboy-ilor.

Mila parea nemachiata si obosita, asa ca si-a ascuns ochii in spatele unor ochelari de tip aviator. Actrita si-a lasat parul castaniu liber, dar, spre diferenta de aparitiile de pe covorul rosu, cand fiecare fir e aranjat, de data aceasta a parut putin ciufulita, probabil si ca urmare a zborului.

Ashton a avut si el un look, casual si a combinat o pereche de blugi albastri cu un tricou gri, o camasa din denim si un jerseu tricotata. N-au lipsit sapca de baseball si rucsacul, de care actorul pare ca e nedespartit, relateaza perfecte.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.