Britney Spears se muta in Las Vegas

0
86

Britney Spears

Britney va susţine o serie de 50 de concerte pe an şi va primi, în medie, 310.000 de dolari pentru fiecare reprezentaţie, relatează starpulse.com.

„Iubesc Vegasul! Energia de aici este foarte bună. Voi cânta hit-urile mele şi voi introduce şi o parte dintre piesele noi în spectacol, pentru a-l menţine proaspăt”, a declarat Britney.

Cântăreaţa a mărturisit că atmosfera concertelor va fi apropiată de cea dintr-un club.

„Ne dorim ca oamenii să poată veni şi să se simtă bine, ca şi când ar fi o parte din spectacolul meu”, a mai adăugat ea.

Solista a lansat un nou single, intitulat „Work Bitch”, în colaborare cu Will.i.am şi Anthony Preston, şi În plus, solista a colaborat cu Miley Cyrus pentru piesa “SMS (BANGERZ)“, single ce va fi lansat în perioada următoare. Britney Spears pregăteşte cel de-al optulea album din carieră, care va fi lansat la 3 decembrie, în ziua în care vedeta va împlini 32 de ani.

Cântăreaţa americană, în vârsta de 31 de ani, s-a despărţit la începutul acestui an de logodnicul ei, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate. În luna martie, artista s-a cuplat cu David Lucado, un avocat cu patru ani mai tânăr decât ea, scrie Libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.