Actrita Zoe Saldana s-a maritat

0
83

Zoe Saldana

Eroina din celebrul film „Avatar” şi artistul Marco Perego s-au căsătorit Londra, în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie şi câţiva prieteni apropiaţi. Deşi evenimentul a avut loc încă de la începutul lunii iunie, publicaţiile de peste Ocean abia acum au confirmat căsătoria, după ce paparazii i-au surprins pe aceştia purtând verighete identice.

Saldana şi Marco şi-au oficializat relaţia în luna mai, când au apărut pentru prima dată împreună în public la premiera de gală a filmului „Star Trek: În Întuneric/ Star Trek: Into Darkness”.

Norocosul care i-a cucerit inima exoticei actriţe, cu care a fost mai întâi multă vreme foarte bun prieten, este un pictor de origine italiană. Acesta şi-a început cariera de jos, spălând vasele într-un restaurant la sosirea în S.U.A., până când arta sa a început să fie cunoscută şi apreciată.

Actriţa a mai fost în trecut logodită timp de 11 ani cu Keith Britton, CEO-ul My Fashion Database, dar a avut o relaţie de duratp şi cu actorul Bradley Cooper. Actriţa a declarat chiar anul trecut aceasta în cadrul unui interviu că îşi doreşte să îşi întemeieze o familie şi că deşi ea însăşi se simte o copilă, îşi doreşte la rândul ei copii.

Zoe Saldana, eroina din „Avatar”, s-a remarcat în ultimii ani în filme precum „Fură şi fugi”, „Colombiana”, „Blood Ties” şi va juca rolul principal în filmul biografic „Nina”, despre viaţa şi cariera celebrei cântăreţe Nina Simone, scrie Libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.