Actorul Alain Delon a revenit pe scena

0
60

Alain Delon

Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 77 de ani, a fost internat marţi, pentru 48 de ore, din cauza unei aritmii cardiace care s-a manifestat în ultimele zile, au anunţat producătorii turneului în care va fi prezentat spectacolul de teatru „Une journée ordinaire”, în care starul joacă alături de fiica sa, Anouchka.

În primăvara anului 2012, Alain Delon a fost internat pentru câteva zile la Spitalul american din Neuilly, în apropiere de Paris, pentru a corecta o aritmie cardiacă. Actorul a suportat o scurtă intervenţie „sub o anestezie de 10 minute”, a precizat el.

„O aritmie apare atunci când inima nu mai bate, dintr-o dată, aşa cum ar fi trebuit să bată, iar medicii o pun la punct pentru a o face să bată în mod normal”, a explicat Alain Delon la acea vreme pentru postul BFM TV.

Născut pe 8 noiembrie 1935 la Sceaux, în apropiere de Paris, Alain Delon, o legendă a cinematografiei franceze şi europene, a jucat în peste 100 de filme într-o carieră de 50 de ani, iar unele dintre aceste pelicule – „Rocco şi fraţii săi”, „Ghepardul”, „Laleaua neagră”, „Clanul sicilienilor” – sunt considerate veritabile capodopere ale celei de-a şaptea arte, scrie ROMANIATV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.