CONCURS DE SCRIERE CREATIVĂ „PUPĂZA”

1
244

 Biblioteca Publică Teritorială din satul Chirca, raionul Anenii Noi, organizează Concursul de scriere creativă „Pupăza”, ce are ca scop valorificarea competențelor de scriere creativă ale utilizatorilor care iubesc să scrie poezii. Sursa de inspirație este opera scriitorului Ion Creangă „Pupăza din tei” și/sau pupăza de la geamul bibliotecii.

Concursul se desfăşoară în perioada iulie – august 2022, începând cu data de 19 iulie. Este o activitate online din cadrul proiectului „Pupăza curioasă”. La concurs pot participa toți doritorii. Fiecare participant va scrie un acrostih cu litere inițiale ale versurilor PUPĂZA CU PERIPEȚII, în care va reda într-un mod cât mai original și creativ, o aventură a pupezei din tei a lui Ion Creangă și/sau a pupezei care a vizitat zilnic geamul bibliotecii timp de o lună.

Lucrările prezentate la concurs trebuie să aibă un titlu sugestiv și să fie creaţie proprie a participantului (plagierea nu va fi apreciată). Pe fiecare lucrare se indică numele, prenumele participantului, vârsta. Poeziile vor fi prezentate în format digital (JPG, PNG, PDF, WORD) pe Viber: 068468895 sau Messenger: BP Chirca Negru Marina, sau E-mail: bibliochirca@gmail.com. Termenul limită de prezentare a lucrărilor este 20 august 2022. Acelea care vor fi trimise mai târziu de 20 august sau care nu vor corespunde criteriilor expuse mai sus, nu vor fi admise la concurs.  În rezultatul evaluării, Juriul va desemna până la 27 august 2022, câștigătorii concursului pe două categorii de vârstă (copii și maturi). Toți participanții vor primi diplome!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.