New Hit: Doddy feat. Nicole Cherry – Rezervat

0
65

Doddy feat. Nicole Cherry - Rezervat

Publicul va avea însă o surpriză de proporţii: Lora are un rol incitant şi în acest nou clip. Artiştilor le-au fost alături la filmări o mulţime de colegi de breaslă, printre care Puya, DJ Amy şi Adeline.

Pe langa acest nou single, atat pe Nicole Cherry, cat si pe Doddy ii asteapta o vara plina de concerte – tanarul rapper va pleca in turneul “Noi sa fim sanatosi”, alaturi de Puya si echipa Scandalos Music.La un an de la lansarea super hitului “Bine mersi”, Doddy revine cu o nouă piesă, “Rezervat”, interpretată împreună cu Nicole Cherry!

Noul single este compus de Doddy şi produs de Mahia Beldo, în studioul Scandalos Music. Videoclipul piesei ‘Rezervat’, filmat în cartierul Cosmopolis, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan, reprezintă continuarea poveştii din ‘Bine mersi’, featuring Lora.

Nicole Cherry: “Sunt foarte încântată de colaborarea cu Doddy. După cum veţi observa în clip, eu joc rolul unui îngeraş, cel care uneşte cuplul ce trece prin momente dificile ale relaţiei. Totul datorită iubirii, pe care le-o transmit, prin lucruri mărunte şi frumoase, cu mesajul ‘Iubirea este cea care uneşte suflete, le păstrează puritatea’. Este primul meu featuring, sper să placă tuturor şi să auzim ‘Rezervat’ pe toate posturile de radio”

Doddy: “‘Rezervat’ este o piesă care vorbeşte într-un mod amuzant despre suspiciunile nefondate din relaţiile tinerilor îndrăgostiţi. Colaborarea cu Nicole Cherry mi-a confirmat că talentul nu are vârstă. Nicole este cool, charismatică, amuzantă şi cea mai potrivită voce pentru ‘Rezervat’. Uşurinţa cu care abordează liniile muzicale este impresionantă şi este o plăcere să lucrezi cu ea în studio”

Lora: “Sunt încântată de această continuare a poveştii din “Bine mersi”, m-am distrat foarte tare la filmări. ‘Rezervat’ este o piesă foarte bună, cu siguranţă va fi unul dintre hiturile verii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.