B-boy Bolo in Finala de la Romanii au Talent !


Suntem si pe Google Play !

Get it on Google Play

Bogdan Bolohan - Semifinala - 2

La 27 de ani, Bogdan Bolohan si-a dedicat aproape jumatate din viata lumii dansului. Cu un bagaj de 10 ani de experienta in spate, Bolo iubeste arta sub orice forma, fie ca e vorba de dans, miscare scenica si show sau fotografie, film si media. Traditiile romanesti, natura si exprimarea prin vizual sunt doar cateva dintre pasiunile pe care Bolo vrea sa le transmita mai departe oamenilor, daruindu-le inspiratie, motivatie si ambitie. Se spune ca o fotografie poate exprima cat 1000 de cuvinte, asa ca va lasam sa descoperiti personalitatea lui Bogdan “Bolo” Bolohan prin fotografiile, videoclipurile si spectacolele lui pe scena.

Dupa ce a iesit pe primul loc la voturile din partea publicului in semifinala 4, b-boy-ul Bogdan Bolohan aka Bolo s-a calificat in Marea Finala Romanii au Talent. Cea de a patra semifinala a emisiunii a avut loc in data de 29 mai, iar spectacolul realizat de Bogdan a ridicat atat juriul, cat si intreaga sala in picioare. Finala Romanii au Talent se va desfasura maine, 12 iunie, incepand cu ora 20.30 pe canalul PRO TV.

Pentru a fi la curent cu toate activitatile artistului, va invitam sa il urmariti pe pagina oficiala de Facebook Bogdan Bolohan.

Va multumim din tot sufletul pentru sustinere; nu uitati sa il votati pe Bogdan maine in cadrul Finalei Romanii au Talent!

VIDEO: http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2015-semifinala-4-bogdan-bolohan-dans-contemporan.html

FACEBOOK: fb.com/BogdanBolohanOfficial

  • Bogdan Bolohan - Semifinala - 2
  • Bogdan Bolohan - Semifinala
  • Bogdan Bolohan 2
  • Bogdan Bolohan
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.