Drumul Spre Success – Grasu XXL

0
64

DrumulSpreSucces

Albumul „Drumul Spre Succes” este o co-productie Okapi Sound – Universal Music Romania si incepand cu 23 martie va fi disponibil atat in format fizic (vinil, deluxe, standard), în toate magazinele de specialitate, cât și online, prin Deezer sau GetMusic.ro. „Drumul spre succes” contine 13 piese si este disponibil pentru pre-comandă în iTunes.

Albumul si scurtmetrajul „Drumul spre succes” au avut ieri avanpremiera la cinema Glendale din capitala. Timp de doua ore, prieteni, colaboratori si jurnalisti au aflat povestea din spatele celui de-al 4-lea album Grasu XXL, ce urmeaza sa fie lansat pe 23.martie in cadrul unui eveniment din libraria Carturesti Verona, incepand cu ora 16:30.

Grasu XXL – Drumul Spre Succes (descarca de pe iTunes)
http://umusic.ly/Grasu.Drumul.iTunes

Scurtmetrajul „Drumul Spre Succes” este prezentat de Okapi Sound și Universal Music România și a fost realizat de o echipă tânără de cineaști, formată din Tudor Vladimir Panduru (scenariu și imagine), Andrei-Nicolae Teodorescu (regie și scenenariu), Răzvan Ilinca (montaj) și Andrei Boanță (sound design), în decursul unei luni de muncă, producător executiv fiind Mircea Ștefan. Scurtmetrajul prezintă cinci povești reale, total diferite, în drumul lor spre succes, clădit zi de zi prin muncă și perseverență. In coloana sonora se aud si cateva fragmente din noul album Grasu XXL, „Drumul Spre Succes”.

Duminică seară, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, cu o zi înainte de lansarea albumului, vom prezenta videoclipul piesei care dă numele celui de-al patrulea album Grasu XXL. Clipul „Drumul Spre Succes” este realizat din poveștile prezentate în scurtmetrajul deja lansat.

Fiți cu ochii pe pagina de Facebook Grasu XXL, urmează „Drumul Spre Succes”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.