Un Proiect Curajos – GHOST VILLAGE PROJECT

0
40

Plai de Romania

Nu ma cunosti, nu te cunosc asa ca argumentul meu, unicul, in favoarea mea este, repet, acesta : Imi pun in joc reputatia si viata .Toata munca mea si respectul dobandit este in joc ! La fel si viitorul meu si al familiei mele.

“Salut numele meu este Malin Veres si pentru inceput vreau sa-ti multumesc pentru interesul aratat proiectului meu. Despre ce vorbim!? Este vorba in principiu despre un catun in varful muntilor APUSENI, pe care vreau sa-l resuscitez pentru a-l introduce in circuitul turistic extrem si in cel gen bio, eco, traditional romanesc. Va fi o gospodarie, o locatie, ce se va sustine financiar din produse alimentare si ne-alimentare produse local.”

Am pe plan local o echipa de entuziasti care ma vor sprijini in implinirea visului meu . O parte dintre prietenii din on-line sunt alaturi de mine. Ca sa nu vorbesc despre sprijinul mass-media locala si nu numai .

Pentru a-mi implini visul am nevoie de aproximativ 10.000 Euro ( ANIMALE,RECONDITIONARE SI UTILITATI MINIMALE !

In acest sens am hotarat ,consultand si un avocat,ca este nevoie sa infiintez un ONG (low taxe si impozite) .Din pacate suma necesara nu o detin si momentan nici nu pot sa o “rup” din venitul lunar : Este vorba despre un minim de 900 Ron (capital social minim) plus taxele de infiintare ,in jur de 600 Ron .

Telefonul meu este 0740757410

In speranta ca vei putea sa ma ajuti cumva la infiintarea acestui ONG si a visului meu,iti multumesc anticipat .

Astept ORICE parere sau oferta de colaborare ! Multumesc inca o data.
Situl www.ghost-village.com nu este inca on-line pana la infiintarea ONG-ului :Acolo vor fi explicate toate facilitatile sau modalitatile prin care cineva poate fi “locuitorul satului meu”

O descriere pe larg a proiectului o gasiti aici: GHOST VILLAGE PROJECT.

Sursa: Fanel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.