Piesa noua: Mario Blue – Let Them Talk

0
84

Mario Blue - Let Them Talk

Proiectul MARIO BLUE aduce un suflu nou pe piata muzicala romaneasca, abordand stilul R&B cu influente pop si soul.Primul single, “Let Them Talk” – lansat la 16 octombrie 2013 – reprezinta debutul sau ca artist. Piesa este un extras format single de pe primul sau album “This is me”, care va aparea in 2014.

Impreuna cu echipa sa, artistul va incepe promovarea agresiva a pieselor de pe album, precum si a single-urilor cu videoclip, in perioada imediat urmatoare.

MARIO BLUE, pe numele sau Marius Nicula, este artist semnat al casei de discuri DOG MUSIC, de partea de booking si management ocupandu-se DOG MEDIA, in timp ce Marketingul si PR ul este asigurat de YOUTH MEDIA PROJECTS.

Incepand cu 2012, Marius a fost ales si semnat de casa de discuri DOG MUSIC, pentru proiectul MARIO BLUE.

Avand sprijinul aceleiasi case de productie care a resuscitat nume sonore din industria muzicala romaneasca, precum Delia, Corina, Narcotic Sound, precum si suportul unuia dintre cei mai buni producatori de pe piata – Mym Constantin (referinte: 3SudEst, Play&Win, Narcotic Sound, Fly Project, Akcent, Nick Kamarera, Delia, Voltaj, Connecte-R, Impact) – proiectul MARIO BLUE se doreste a fi cel mai bun in aria R&B, pop & soul din Romania.

In prezent, Marius activeaza ca si compozitor si producator in cadrul DOG STUDIO, alaturi de Mym Constantin, atat pentru artistii DOG MUSIC, cat si pentru cei parteneri.

Din 2010 pana in 2012, Marius a fost vocea proiectului OUTFFIT, care s-a remarcat prin single-urile VEJO BONITO (licentiat in peste 30 de tari, locul 2 in Ungaria) si CHICA LOCA (locul 1 in Azerbaidjan) Marius a lucrat alaturi de producatorii mari din Romania, nume sonore precum: Narcotic Sound, Mym Constantin, Nick Kamarera, Connecte-R, pentru artisti de renume: Delia, Lavinia, Jukebox, Ddy Nunez, Outffit, DJ BigIce si altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.