Coolio va canta in Princess Club, Bucuresti

0
52

Coolio

Muzicianul pare să nu aibă pretenţii prea mari la venirea lui în România, unde va susţine un concert extraordinar în Princess Club. Aşadar, solistul a cerut să-i fie asigurată aparatura necesară pentru scenă, inclusiv trei microfoane wireless.

În camera sa, artistul, care va fi cazat într-un apartament la un hotel de patru stele, vrea două baxuri de apă Aquafina sau Dasani, două sticle de şampanie Moet, o sticlă de Tequilla, o alta de vodcă, câte un bax de Coca-Cola şi Sprite la doză, şi alte două de Red bull.

Pe numele său adevărat Artis Leon Ivey Jr., artistul cunoscut în lumea întreagă după pseudonimul Coolio a vândut peste 17 milioane de discuri în lumea întreagă. Primul său album a apărut în 1994 şi a generat hitul Fantastic Voyage. Adevărata consacrare a venit un an mai târziu când alături de L.V a scos piesa Gangstas Paradise, inclusă în coloana sonoră a filmului Dangerous Minds şi care a ocupat trei săptămâni prima poziţie a topului Billboard.

În 1996 melodia a primit un premiu Grammy pentru Best Rap Solo Performance. Mai apoi, artistul a mai avut succes cu piese ca „C U When U Get There” sau „Gangsta Walk” (alături de Snoop Dogg). Anul acesta, artistul a avut parte de o altfel de mediatizare, fiind cercetat pentru violenţă domestică. În luna septembrie a acestui an, acuzaţiile au fost retrase. Coolio va concerta la Zurich miercuri 9 octombrie, la Bucureşti, joi 10 octombrie şi la Heaven în Timişoara, în data de 11 octombrie, urmând ca o zi mai târziu artistul să susţină un concert în Marea Britanie, ne relateaza Libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.