Coolio va canta in Princess Club, Bucuresti

0
47

Coolio

Muzicianul pare să nu aibă pretenţii prea mari la venirea lui în România, unde va susţine un concert extraordinar în Princess Club. Aşadar, solistul a cerut să-i fie asigurată aparatura necesară pentru scenă, inclusiv trei microfoane wireless.

În camera sa, artistul, care va fi cazat într-un apartament la un hotel de patru stele, vrea două baxuri de apă Aquafina sau Dasani, două sticle de şampanie Moet, o sticlă de Tequilla, o alta de vodcă, câte un bax de Coca-Cola şi Sprite la doză, şi alte două de Red bull.

Pe numele său adevărat Artis Leon Ivey Jr., artistul cunoscut în lumea întreagă după pseudonimul Coolio a vândut peste 17 milioane de discuri în lumea întreagă. Primul său album a apărut în 1994 şi a generat hitul Fantastic Voyage. Adevărata consacrare a venit un an mai târziu când alături de L.V a scos piesa Gangstas Paradise, inclusă în coloana sonoră a filmului Dangerous Minds şi care a ocupat trei săptămâni prima poziţie a topului Billboard.

În 1996 melodia a primit un premiu Grammy pentru Best Rap Solo Performance. Mai apoi, artistul a mai avut succes cu piese ca “C U When U Get There” sau “Gangsta Walk” (alături de Snoop Dogg). Anul acesta, artistul a avut parte de o altfel de mediatizare, fiind cercetat pentru violenţă domestică. În luna septembrie a acestui an, acuzaţiile au fost retrase. Coolio va concerta la Zurich miercuri 9 octombrie, la Bucureşti, joi 10 octombrie şi la Heaven în Timişoara, în data de 11 octombrie, urmând ca o zi mai târziu artistul să susţină un concert în Marea Britanie, ne relateaza Libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.